Bemutatkozunk Quadtörténet Modellek Képgaléria Linkek Kapcsolat
Telefon: 06-20/933-99-52főoldale-mail
Bemutatkozunk


Immár hetedik éve működtetjük szolgáltatásunkat, mely quadok bérbeadásával foglalkozik. A járműveket 30 ha. területen, zárt pályáinkon vehetik igénybe kedves vendégeink. Előzetes megbeszélés alapján quadjainkat külső helyszínre is elszállítjuk, és az ott kijelölt terepen használhatják őket megrendelőink az év bármely szakában, télen-nyáron. 

Kérje ajánlatunkat telefonon, vagy e-mailben!


Hol van?
Gyönyörű természeti környezetben, Pannonhalma szomszédságában, a 82-es út mellett várjuk kedves vendégeinket. A quadozáson kívül Győr és Pannonhalma közelsége igazán vonzó úti cél lehet az ország bármely részéből idelátogatóknak.
Kinek ajáljuk?


Ezt kellemes időtöltést ajánljuk azoknak, akik szeretik a technikai sportokat és kedvelik a természet közelségét, hiszen nálunk mindkettőt egyszerre élvezhetik. Akik már megtapasztalták a motorozás szépségét, azoknak is tudunk újat, érdekeset nyújtani, mert a négykerekű járműveink vezetése különleges élményt jelent a két kerékhez szokott vezetőknek. A quadozást ajánljuk családoknak, baráti társaságoknak.

Egy-egy hétvégi kirándulás izgalmas és vidám programja lehet ez a sportos időtöltés. Ajánljuk szolgáltatásunkat cégek, vállalatok csapatépítő-tréningjeihez. Az igények szerint más helyszínen is lebonyolítjuk a bérlést. A falu- és város-napok kedvelt programja lehet a quadozás!


BemutatkozunkQuadtörténetModellekKépgalériaLinkekKapcsolat